Om oss

Vi heter Unni og Roy og bor i Rælingen, nært Lillestrøm. Da vi skulle skaffe oss en hund, måtte det bli en allergivennlig rase, siden det er mye allergi i familien. Roy mente at hunden ikke måtte være for liten, det skulle jo være ei bikkje 😉. 

Siden vi er så fornøyd med rasen har vi bestemt oss for å starte et lite hjemmeoppdrett, med våre 2 tisper. Vi vektlegger å avle på friske, rasetypiske Schapendoes med god helse og godt gemytt.

Det er nå 6,5 år siden vi kjøpte vår første Schapendoes og vi har ikke angret. Dette er en fantastisk rase som vi har blitt helt forelsket i. Begge Schappene og jeg har gått mange kurs sammen og vi har prøvd oss mange ganger i utstillingsringen.

Schappene er meget hengivne og svært knyttet til sin flokk, de er ekstremt glade, full av lek og moro, og en herlig turvenn. De kan være med på det meste, på bytur, på fjellet, på båttur og elsker selvfølgelig en tur i marka. De har stor arbeidsglede og kan brukes til alle former for hundesport og brukshundsaktiviteter. Rett og slett en perfekt familiehund😉

Roy er en ivrig hobbyfotograf og har tatt alle bildene 👍🙂